hälso blogg

Dax att införskaffa en gymutrustning till hemmet!!


skrivet den 19 dec av Blogger, klockan:13:41

 

Har funderat ett tag nu varför jag betalar varje månad till ett gym och dessutom är det inte billigt. Jag har funderat starkt på att införskaffa en gymutrustning istället för att betala dyra pengar!! Jag kommer inte iväg till stället jag betalar till varje månad. Det finns hur mycket som helst på detta ställe, en masssa gymutrustingar och pass som bodypump, kickbox, dans mm. ! Något besviken på mig själv. Nää nu får det vara nog, jag ska kolla på olika ställen där jag kan hitta bra gymutrusningar. Rusta brukar ha för ett bra pris men dock inte samma kvalité självklart som det är på gymmen.

Man kan ju även köpa begagnat till ett bra pris. Hittade ett plejs här 

Inte dumt att ha en spinning cykel hemma för då kan man träna samtidigt som man ska följa alla serier som man nu har börjat göra för att man ska förtränga sitt dåliga samvete:-P Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed