hälso blogg

Ryggont & ÄCKLIGA foton


skrivet den 23 jul av Alicia, klockan:17:46

Den mänskliga kroppen är rätt speciell faktiskt, så lite som kan orsaka så mycket.
Framförallt att vi är så omedvetna om hur mycket vår kost påverkar vårt välbefinnande. Har man inte en allsidig och näringsrik kost behöver man kanske investera i vissa kosttillskott. En bra och illustrativ artikel (OBS: lite småäckliga foton)

http://www.expressen.se/halsa/1.2073886/tecken-pa-att-du-kan-vara-drabbad

 

Ryggont har jag idag mer än vanligt och det är bara mitt eget fel.
Blev så himla sur för en sak igår att jag låg och spände mig när det var sovdags.

 

Jag är kanske inte så himla svensk av mig avseende vissa saker, för det första är jag rättfram och ärlig med vad jag tycker och kan INTE med svensk avundsjuka.
Vet att jag har liiiite för mycket humör ibland, jobbar på det bla med hjälp av meditation men ibland blir det bara för mycket alltså.
Hade en diskussion med en kollega om en kund och dennes problem i träning.
Hur som helst så satt vi och pratade om detta på en fikarast och diskuterade om vi skulle ta in hjälp utifrån angående kundens träning då det pga hälsotillståndet kändes som att vi inte riktigt räckte till. Detta var alltså en diskussion som mestadels handlade om hur vi skulle HJÄLPA kunden.

 

Kommer till jobbet idag och det första jag får höra är att jag INTE är professionell och att jag inte kan prata på det sättet för det ger så dåligt intryck. Och det av en dryg mesig jäkla översittare som aldrig dragit ett strå till stacken.
Svarade att det inte var skitsnack utan ett samtal angående hur vi skulle kunna hjälpa kunden ifråga men det slogs bara bort med att de minsann inte visste bakgrunden.
Det är väl för tusan inte mitt problem, och märk väl det var INTE inför kunder vi talade utan de enda som var i närheten var alltså andra kollegor.

 

Som sagt var, dags för lite meditation innan jag går upp i atomer!!!!


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed