hälso blogg

Spådom på nätet


skrivet den 05 jan av Admin, klockan:11:13
Ibland snurrar tankarna runt i huvudet och det spelar ingen roll vad man gör, de försvinner inte ritkigt. Det kan vara stresstankar eller känslomässiga problem som inte vill lämna en riktigt. Jag tycker det är fantastiskt med yoga för att slappna av och koppla bort en stund. men ibland hjälper det inte. Det känns som att man fastnar i en tankebanan och att det är svårt att ta sig ut igen. Då har jag en effektiv om än kanske lite annorlunda lösning. Jag spår mig på nätet. Ja, det låter kanske lite udda men beroende på vilken typ av frågor man ställer så kan man få ut ritkgit mycket av en spådom. Det handlar inte om att man ska träffa mörka främlingar. Om man ställer rätt sorts fråga så handlar det istället om ett helt annat perspektiv på ens liv och problem. Ofta är det lättare att se mönster i sitt eget liv och beteende efter att man spått sig. Det kan vara riktigt nyttigt att se på saker ur ett annat perspektiv och att fokusera på mönster istället för enskilda händelser. Det hjälper mig ofta att känna mig mer kärleksfultl inställd till mig själv och livet i allmänhet. Jag tycker det är smidigt att spå sig på nätet för då kan jag göra det när jag vill och slipper åka någonstans. Mitt tips innan man spår sig är att tänka ut riktigt bra frågor. Ofta kan man få hjälp med det på olika sajter så titta runt lite!

Currently rated 2.5 by 41 people

  • Currently 2,512196/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed