hälso blogg

Ut och få lite träning era slöfockar!!!


skrivet den 28 jul av Alicia, klockan:15:39

Jisses, titta på detta http://www.expressen.se/halsa/1.2076535/corpus-christi-usa-s-fetaste-stad

Helt jäkla otroligt alltså, hur kan folk låta sig sjunka så och utsätta sina barn för det dessutom. Egentligen är det jättelätt, med träning mindre portioner och kanske bättre kost så skulle problemet vara borta!!

Att det är en ekonomisk fråga köper jag INTE istället för att äta kopiösa mängder av hyfsat billig mat kan man äta en betydligt mindre mängd nyttig och det blir knappast dyrare. Att röra på sig och få en dos daglig träning, hur svårt kan det vara.

Och det gäller ändå landet med mängder av olika polulära metoder såsom tex gi, atkins mfl.
Att ha sån vikt är ju inte att leka med, bortsett från alla hjärt och kärlsjukdomar så kommer även åkommor som ryggont, ont i andra leder mm som ett brev på posten (ell ja som ett brev skulle kommit före privatiseringen).
Så sjukt feta barn, hur ska dessa må i 20-30 års åldern. Hur tänker deras föräldrar, det är ju nästintill barnmisshandel. Kan de inte köra med gruppträning i skolorna, lära ut om hälsosammare kost och tex hjälpa till med info om gi mfl.

 

Jag fattar ingenting, vad är det med just amerikaner. Nog för att det finns problem med fetma och för lite träning även i Europa men inte till denna milda grad, det handlar ju inte heller om liiite för runda människor utan groteskt feta!!

 

Och i andra delar av världen svälter folk ihjäl menas amerikanerna äter ihjäl sig, hm snedfördelning kanske.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

jul
28

Träna? Visst motion är tveklöst nytting, men inte för att gå ner i vikt.

www.newsmill.se/.../sa-byts-muskler-mot-fett

Wake-up-Call!

P. Lassa , klockan:15:39

Comments are closed