hälso blogg

Yoga och regressionsterapi är favoriterna!


skrivet den 24 nov av Blogger, klockan:13:29

Provade på regressionsterapi i helgen hemma hos min syster. Hon är utbildad regerssionsterapeut och healer.

Först var vi på ett yogapass, kundalini yoga samtidigt som det var rygg yoga. Något så helt underbart för ryggen när man har en dålig rygg. När vi kom till andningen så rensar det bort allt skit man har inom sig. Skithäftigt!

Regressionsterapin var även den en upplevelse. Jag kom någon helt annanstans. Var helt borta och allt var så otroligt verkligt. Jag kunde känna att jag det släpade något under fötterna, och såg mig själv ha en vacker klänning från kanske början av 1800-talet, på höger sida var det ett otroligt vackert slott och vid min sida gick en man i militärkläder. Vi höll varandra i handen och det var en magisk känsla som infann sig i mitt inre. Jag hörde mig själv säga.."min älskade" på ett annat språk, det lät som franska,  han tittade på mig och sa "Emma" sen försvann allt . Omgivningen omkring var sommar, vackert med mycket färger. Jag har funderat på detta mycket. Jag måste åka till min syster snart igen och göra om det! Det var riktigt häftigt!


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed